fredag 17 augusti 2012

Även på Tumblr

Jag skriver denna bloggen av högst personliga skäl.

Syftet är inget annat än att skriva av mig lite av de observationer jag gör ibland. Jag har nog alltid funderat på vad som händer runt mig och kanske tidigare än många andra sett trender. Ibland sysslar jag med andra saker som gör att jag inte hinner fundera så mycket. Nu under sommaren har det varit mina barn. Under våren som har gått har det varit mycket jobb som har gjort att jag inte hunnit tänka på så mycket annat än det och att få vardagen att gå ihop.

Det tar tid för mig att gå igenom i mitt huvud vad som kan vara en tillfällighet eller om det kan vara en trend. Det tar sedan ytterligare tid för mig att skriva en blogg-post här. Ibland vill jag bara dela med mig av saker jag ser på nätet och då har jag använt mig av Twitter . Den plattformen är ju perfekt för att dela med sig av snabba saker man ser på nätet.

Det händer däremot då och då att jag har velat utveckla tankar lite längre än de 140 tecken som är begränsningen på Twitter men samtidigt är tanken inte tillräckligt stor för att det skall bli ett blogg-inlägg. Det är därför jag har de senaste veckorna provat tjänsten Tumblr. Det är ju på ett sätt en korsning mellan Twitter och bloggar. Du kan länka till nyheter på nätet och samtidigt skriva längre än 140 tecken.

Det jag vill säga är att jag inte på något sätt kommer att lägga ner denna bloggen. Jag kommer t.ex snart skriva fortsättningen jag lovade i följande post. Jag kommer alltså att fortsätta skriva här och har som ambition att bli bättre på uppdateringar nu under hösten än vad jag har lyckades med under den gångna våren. Men att jag samtidigt kommer att nästintill dagligen lämna funderingar på Tumblr som inte ryms på Twitter så önskar ni mer av min tankar är det en idé att även titta till den sidan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar